Torsdag 13 Maj
Stockholm

Ulrika Jonsson tog på sig våldtäkt

Svenskkändisen Jonsson anklagade sig själv i flera år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vädertjejen och dokusåpakändisen Ulrika Jonsson, 41, erkänner för första gången att hon anklagade sig själv under flera år för att ha blivit våldtagen. Som 19-åring blev hon förstelnad av skräck när hon som färsking i branschen hade stämt träff med en man på sitt hotellrum.

– Jag kände att jag försatte mig själv i en situation som jag inte borde ha gjort. Jag skyllde på mig själv. Han var charmig och väldigt trevlig och sedan började saker hända väldigt snabbt, säger Ulrika Jonsson i en brittisk teveintervju, enligt The Sun.

Under akten var hon så skräckslagen att hon inte kunde kräva att mannen skulle sluta. Och plötsligt efter våldtäkten föreslog mannen att de skulle gå tillsammans och kolla på en film.

– Jag kände fysisk smärta. Min röst fungerade inte, jag fick inte ur mig något, enligt The Sun.

Det blev ingen bio. Hon låg kvar i sängen helt paralyserad, och förstod inte vad hon hade utsatts för.

– Jag tror inte att det vid det tillfället definierades som en dejtvåldtäkt, genom att känna någon, och lita på någon som inte förstår en när man säger nej, säger Jonsson i intervjun, enligt The Sun.

Hon larmade inte polisen efter övergreppet eftersom hon beskyllde sig själv för det inträffade. Och gjorde så i flera år.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela