Pamela har fått nog av sin mamma

- 22/03/2009, 16:52 -

Pamela Anderson har fått nog av sin allt för krävande mamma.

Den forna Baywatch-stjärnan bad sin mamma Carol flytta in för att hjälpa till med sönerna Brandon, 12, och Dylan, 11. Men istället för att hjälpa verkar det som att hon kommer att stjälpa det hela för Pamela. Hon har nämligen fått nog av sin krävande mamma.

– Carol skämmer bort sina barnbarn, tror att hon vet bäst och är definitivt frispråkig med vad hon tycker. Så snart hon flyttade in tog hon över hela hushållet. Hon vill veta var Pamela är och ska och när hon kommer hem, säger en källa enligt Female First.

Inte nog med det. Mamma Carol visar med all önskvärd tydlighet vem som är matriark i hushållet. Hon lägger sig till och med i dotterns kärleksliv. Pamela Anderson som varit gift tre gånger, dejtar för närvarande elektrikern Jamie Padgett. En riktig hunk men i mamma Carols tycke inte god nog för dottern.

– Hon frågar Jamie personliga frågor och gräver i hans förflutna. När Pamela klagar säger Carol till henne "Jag är din mamma, jag har rätt att fråga", säger källan till Female First.

Det har gått så långt att mormor Carol bestämmer när barnen och Pamela Anderson ska äta och också vad de ska äta. Vilket lett till en hel del bråk med Pamela Andersons personlige kock.

– Carol sa till honom att hon inte gillade hans matlagning och att han inte behövde tillaga något mer medan hon bodde där. Hon sa att hon var mer än glad att laga mat åt sig själv och barnen. Pamela blev upprörd men kunde inte bli arg. Till slut skrattade hon bara bort det, avslutar källan till Female First.

Kolla in bildspelet ovan. Känsliga läsare varnas.

Skrivet av: