Present utlöste Hollywoodmassaker

Tre oskyldiga offer. En samvetslös mördare. Orsaken var en present.


Det var en present som orsakade massakern som chockade Hollywood. Massakern på Jennifer Hudsons familj där mamman, hennes bror och systerson brutalt mördades.

Förhållandet mellan Julia Hudson och hennes William Balfour var skakigt redan från början. Den 23:e oktober firade hon sin födelsedag. Det blev en liten fest och tårta. Nästa morgon kom Balfour hem och såg en present som han trodde var från en annan man. Han blev rasande.

Det här var motivet till att William Balfour återvände till huset efter att Julia Hudson åkt till jobbet. Där sköt han Darnell Donerson, 57, Jason Hudson, 29, och sin egen styvson Julian King.

– Man vet aldrig hur juryn kommer att besluta i vissa mål. Så varje gång det går till rättegång är det som att slå på tärning. Men jag är säker på att bevisen som samlats, vittnesuppgifterna, är starka, säger en talesman för polisen enligt People.

Den misstänkte mördaren William Balfour har inte erkänt någon av de anklagelsepunkter som han anklagas för. Han riskerar nu att dömas för både kidnappning och mord.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".