Här sitter Bråding inlåst

Sanna Bråding ska avtjäna sitt straff på Färingsö.


För bara några månader sedan brakade helvetet lös för Sanna Bråding. Visserligen hade problemen varit med länge. Ätstörningar. Drogberoende. Alkoholproblem. Men i april i år stormade polisen tevestjärnans lägenhet. Och en tid senare dömdes hon till en månads fängelse.

– Det blir Färingsö utanför Stockholm i januari, säger Sanna Bråding och fortsätter:

– Det är kanske inte det roligaste sättet att börja ett nytt år på men det känns skönt att få det gjort. Att ta straffet, få ett avslut och börja om på nytt, säger hon enligt Expressen.

Färingsö är en behandlindsanstalt väster om Stockholm för kvinnor med narkotikaproblem. Av totalt 55 platser är 43 slutna. Under dagarna får de intagna genomgå behandling för sina problem och arbeta. Det finns också möjlighet till studier på grundskole- och gymnasienivå.

- Jag har tänkt att det är som häktet och räknat med att bli inlåst i en cell, men jag har fått veta att jag ska sitta på den öppna avdelningen, säger Sanna Bråding enligt Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.