Winehouse blottar sin pojkvän

Amy är förvirrad igen. Nu publicerar hon nakenbilder på sin pojkvän.


Pundardrottningen fortsätter att skämma ut sig. Men den här gången drar hon med sig sin pojkvän. Amy Winehouse publicerar nämligen en nakenbild på Blake Fielder-Civil på sin facebook. Bilden som ingen egentligen ville se. Varför? För att övertyga alla om att det faktiskt finns en vits med att behålla honom.

Tyvärr kommer sångerskan få vänta länge innan hon får se sin kille eller hans manslem igen. Pojkvännen som sitter i fängelse har enligt The Sun nämligen valt att sitta inne längre hellre än att gå med på att bo hos mamsen med övervakning.

– Han vill inte åka nånstans där han inte kan förenas med Amy eller sina vänner. Han stannar hellre inne, säger en källa.

Vi förstår honom.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Marcimain gör långfilm för Netflix

Tillbaka till naturen med Jens Assur

Två sovande barn i en skottkärra blev startskottet för Jens Assurs projekt "Privat natur". Projektet har resulterat i en fotobok och en utställning på Liljevalchs i Stockholm. Och än så länge är det bara i sin linda.

På Spåret 2023-2024: Husband och artister i årets säsong

1 timme sedan
Jill Johnson med band, Kaah, Johnossi och Infinite Mass. Där har ni säsongens fyra husband i "På spåret". De får sällskap av artister som Pelle Almqvist, Victor Leksell och Miriam Bryant.

Boksuccén blir animerad långfilm

3 timmar sedan
Bokserien med mössen "Musse & Helium" av författaren Camilla Brinck blir animerad långfilm. Serien har sålts över 3,5 miljoner exemplar i Norden och filmen riktas till flera länder.

Jonatan Unge på egen turné: "Ångestladdat"

3 timmar sedan
Nästa år åker Jonatan Unge ensam på ståuppturné för första gången. Vad han ska prata om har han än så länge ingen aning om. Jag vill uppmana publiken att ha väldigt låga förväntningar, säger han.

"Only murders in the building" får ny säsong

igår 21:30
Komediserien "Only murders in the building" får en fjärde säsong, skriver Variety.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.