Allt om Albas "riktiga" bröllop i helgen

Paret bjöd in familjen och firade sitt förhållande - för första gången.


Jessica Alba och maken Cash Warren samlade ihop sina familjer för första gången i fredags och höll en mottagning för att deklarera sin kärlek till varandra. Varför?

Alba och Warren gifte sig hastig i maj innan födseln av dottern Honor i juni. Vigseln var liten och intim och nära och kära blev chockade över det utestående bröllopet. Därför bestämde sig Alba-Warren att dra ihop sina familjer till en stor fest.

På festen höll båda Jessica och Cash tal till varandra om deras förhållanden innan fädren till de båda uttrykte sin glädje över att de två familjerna förenats.

– Det gräts inga tårar, säger en gäst. Det fanns bara en massa kärlek och lycka. Det kändes extremt speciellt för alla inbjudna.

En källa uppger att partytälten blev uppsatta redan en dag innan festen och att Jessica var väldigt uppspelt inför tillfället:

– Det här är en sån lycklig tid i deras liv.

Och exalterad var också sex månader gamla dottern Honor som bar en grå klänning, designad för att se likadan ut som mamma Jessicas, fast med änglavingar fastsatta på ryggen.

Tidigare har en källa berättat till tidningen US Magazine att anledningen till att mottagningen hölls först nu var för att Alba inte ville vara gravid i sin klänning.

Jessica Alba 27 och Cash Warren 29 år träffades under inspelningen av filmen Fantastic Four under 2004 där Alba spelade en av huvudrollerna och där Warren var assistent åt filmens regissör.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!