Kevin vann Idol 2008

Får ett skivkontrakt.


Vinnaren i höstens säsong blev tippat Kevin Borg, 22 år från Arvidsjaur.

Under kvällen framförde de båda finalisterna vinnarlåten With every bit of me som ska släppas lagom till den hektiska julhandeln. Vinnaren får alltså ett skivkontrakt och ett garanterat album att släppa.

Båda finalisterna glänste med sina bidrag och kampen spåddes bli jämn trots den förhandstippade Kevin Borg.

Innan vinnaren avslöjades trodde juryn på att Kevin var vinnaren för höstens Idol.

– Det här är en dröm som har slagit in för mig! Är det verkligen sant? Har jag vunnit "Idol"? Wow, det är så coolt! Det är helt tomt i huvudet! sade han, enligt Expressen.

Och Kevin firades minsann med pompa och ståt. Vinnaren begav sig sedan tillsammans med släkt och vänner till natklubben Ambassadeur på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Men det blev för mycket för flickvännen Sofia. Människor var överallt och alla slet och drog i hennes älskade. Till slut flydde paret till ett avstängt rum där festligheterna fortsatte.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.