Sarah Palin rasar mot sexprat i talkshow

Den före detta svärsonen var med i Tyra Banks talkshow och pratade om sex.


Levi Johnston, far till den unga Bristol Palins son, var med i The Tyra Banks Show. Där medverkade han för att tala om sex. Bristols mamma, den konservativa Sarah Palin, blev rasande och attackerade den unga pappan med stark kritik.

En talesman för familjen Palin säger till People att de är djupt besvikna över familjen Johnstons desperata försök att få uppmärksamhet. De menar att de genom dessa försök ska ha spridit lögner om Levis relation till Bristol Palin.

Det har varit mycket uppståndelse kring tonårsföräldrarnas förhållande. När Bristol dumpade sin pojkvän började hon även förbjuda honom från att träffa sonen Tripp. Detta har lett till att Levi försummar sina studier i desperation för att försöka träffa sonen så ofta som möjligt.

Talesmannen fortsätter att förklara att Bristol kommer att fokusera på studier och att uppfostra sonen att avstå från sexuella relationer.

- Det är synd att Levi verkar mer intresserad av att återgå till en kärleksrelation med Bristol än att skapa ett tryggt liv för barnet, tillägger han, enligt People.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Palin: Ha inte sex