USA:s nationalsångsskandal

Amerikanerna är petiga när det kommer till nationalsången. Nu är det skandal.


Men på något sätt går det att förstå de övernationalistiska cowboysarna. För när 20-åriga stjärnskottet Kat De Luna fick äran att framföra USA:s nationalsång på Dallas sportarena var det många som fick en chock. Trots att hon begåvats med vad som skulle kunna kallas en sångröst slaktade Kat nationalsången. Många sjöng med men de flesta på arenan höll nog bara för öronen. Det lät nämligen för jävligt. Nu häcklas den unga sångerskan för sin katastrofala insats av media.

"Playback-sjungande Ashlee Simpson skulle ha gjort ett bättre jobb" skriver bland annat kändisbloggen perezhilton.com.

Lyssna tills öronen blöder:

Skrivet av:

Senaste nytt

Högt tryck på Eurovision-biljetterna – personer köande i timmar • Fler biljetter ska släppas

idag 18:26

Dolly Partons "Rockstar" toppar listorna

idag 17:54
Dolly Partons nysläppta album med rockcovers toppar Billboardlistorna. "Rockstar" är countryikonens 49:e studioalbum och ligger etta på Billboards topplistor för både country, rock och alternativa album.

Beyoncé oigenkännlig på nya bilderna: "Vad har hänt med henne?"

idag 15:45
De nya bilderna på Beyoncé skapade stor förvirring hos fansen. Detta då hon ser helt annorlunda ut än vad hon tidigare gjort.

Robinson-Tove rasar på produktionen efter bilden TV4 la ut

idag 14:34
Årets Robinson har sannerligen engagerat tittarna mer än någonsin. Under de senaste veckorna har sociala medier kokat och nu har det blivit en fejd mellan deltagarna.

River ner "sagan" om Priscilla Presley

idag 12:22
Innan Sofia Coppola hade läst Priscilla Presleys självbiografi upplevde hon hennes liv som en saga. Det hon skrev i sin bok rev ned den bilden, säger Coppola som direkt kände att hon ville filmatisera boken.

15 år efter uppbrottet från Joachim Lennholm så berättar Pernilla Wahlgren vad som hände: "Bröt ihop helt"

idag 12:02
15 år har gått sedan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm valde att separera. Uppbrottet tog hårt på Pernilla, och nu berättar hon vad det var som hände egentligen.