Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Exklusivt: Skarsgård på middag med Adrian

- 09/10/2008, 13:44 -

Stellan Skarsgård och Adrian åt middag i Stockholm.

Adrian Grenier är fortfarande kvar i Stockholm. I en dag till. I går fick Nyheter24 syn på den amerikanska tevestjärnan då han åt middag med hollywoodsvensken Stellan Skarsgård. Tillsammans spenderade de några timmar under onsdagskvällen på kndiskrogen PA & Co. Båda två ställde upp på foton men inte på intervju. Kanske pratade Grenier och Skarsgård om gemensamma inspelningsminnen? Skarsgård gästade tidigare Grenier i teveserien Entourage med en liten biroll där han ska spela en galen regissör.

Det var i förra veckan Nyheter24 fick syn på Grenier mitt på Stureplan. Han var i sällskap med en okänd kvinna som enligt egen utsago skulle visa amerikanen runt i Stockholm.

Nyheter24:s reporter får efter mycker övertalning upp den blonda kvinnan på redaktionen för en exklusiv intervju. Hon heter Pia, är 31 år och jobbar vanligtvis med events i Los Angeles. Hon berättar att de spenderat de totalt tio dagarna i Stockholm med att åka ut till skärgården, gå på caféer och muséer och med att äta goda middagar. Och ryktena om hans "blonda" flamma går även i London...

Är du tillsammans med Adrian?

– Nej.

Har du någonsin varit ihop med honom?

– Inga kommentarer...

Hur känner du Adrian?

– Vi träffades på första dagen av Entourage-inspelningarna i L.A. Han är bara en kompis.

Har du hört några rykten om dig?

– Ja, det snackas om att jag är den blonda mystiska tjejen, det sades det i London också när jag var där med honom innan vi åkte hit.

Hur kom det sig att ni åkte till Stockholm?

– Vi var båda i London på en fest, och jag frågade om han ville dra till Stockholm. Jag har pratat så mycket bra om Stockholm med honom. Han sa bara "ja" och sen drog vi!

Vad tycker Adrian om Sverige?

–Han tycker jättemycket om Sverige, människorna, maten, musiken. Han tycker att Stockholm är cool. Vi var på Söderhallen idag.

Bra tips på om man vill få en skymt av Adrian innan ni åker tillbaka till London?

–Humlegården är nog mitt bästa tips.

Skrivet av: