Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inkasso jagar Stellan Skarsgård

Nöje | 13/01/2009 22:25

Sveriges Hollywoodkändis kan inte smita undan Kronofogden.

Stellan Skarsgård parkerade sin Volvo XC90 fel. Han blev skyldig 800 kronor. Men räkningen har han blundat för. Strax innan jul damp därför kravet in till Kronofogden.

Men det är inte första gången Stellan åker på böter för felparkering. Sedan han köpte sin Volvo XC90 2005 har nio parkeringsböter från olika kommunala bolag kommit in. De privata bolagen är inte inräknade.

Den senaste bötern kom in så sent som den sjunde januari år. Han felparkerade då sin bil på Högbergsgatan i Stockholm – ett stenkast från hans bostad på Östgötagatan.

– Samtliga böter är betalade i tid, säger Vägverkets tjänsteman till Realtid.

Olykligtvis gäller det inte böter som nu gått från Kronofogden i Visby till tingsrätten.

För inkomståret 2006 deklarerade han en inkomst på drygt 5,6 miljoner kronor, 2007 låg inkomsten på drygt 6,8 miljoner kronor, skriver Realtid.

Eftersom Skarsgård befann sig på en filminspelning i London tackade han nej till att medverka i Guldbaggens jury i år. Under 2009 är Stellan Skarsgård aktuell för filmatiseringen av Dan Browns Änglar och Demoner.

Se Stellan Skarsgård medverka i Entourage:

Skrivet av: