Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lopez: fett hår och ledsen

Nöje | 09/10/2008 10:09

Berättar om scientologer, graviditet och sammanbrott.

I en borttagen artikel som nu publicerats på internet berättar nyblivna mamman Jennifer Lopez öppenhjärtligt om scientologin, "Jag kan tänka mig att sätta mina barn i deras skola" och om sitt nervösa sammanbrott: "Jag bara satt ner och skakade och grät". Dessutom avslöjar hon detaljer om depressionen efter barnafödandet: "Jag trodde att barnen skulle älska alla andra mer än mig".

Ångrade sig

Det var när Jennifer Lopez insåg att hon berättat för öppenhjärtiga saker för Elles reporter och misstänkte att hon inte längre skulle framstå som den diva hon är van vid, som stjärnans representanter krävde att att artikeln skulle dras in och göras om.

Lopez krävde en ny reporter som snabbt jobbade ihop en artikel som fokuserade på Jennifer som modeikon. Men den förre reportern, Kevin Sessum, tog tillfället i akt till att publicera den ursprungliga artikeln på den kända tidningsredaktören Tina Browns nya webbsida, The Daily Beast. Där beskriver han Jennifers ovårdade yttre och hennes otvättade hår.

Skrivet av: