Kändisarna som fyller år idag

Allt fler kändisar tar sig över gammelstrecket. Nu blir Marc Anthony 40.


Jennifer Lopez make är inte den enda som fyller ett år extra idag. Också skådespelaren Mickey Rourke fyller sina 52 år. Bland kvinnorna är det Jennifer Tilly som fyller 50 och Hollywooddraken Lauren Bacall som faktiskt fortfarande lever. Hon fyller hela 84 idag. Grattis på den stora dagen och hoppas ni lever minst ett år till önskar Nyheter24.

Skrivet av:

Senaste nytt

Det gjorde Lucas när han tvingades lämna Sveriges mästerkock 2024

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

Mästarnas mästare 2024 är i full gång på SVT och det har bjudits på en hel rad rafflande tävlingar hittills. Men på söndag blir det inget program.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

1 timme sedan
Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

1 timme sedan
I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

2 timmar sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.

VLT drar in tjänsten som kulturredaktör

3 timmar sedan
VLT är den senaste i raden av svenska tidningar som drar in tjänsten som kulturredaktör, skriver Journalisten. Fram tills nu har tidningen haft en separat kulturredaktör och en nöjesredaktör – nu slås de två tjänsterna ihop till en.