Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bruno försökte förföra toppolitikern Paul

Nöje | 16/04/2009 08:33

Förre presidentkandidaten Ron Paul utsatt för sexattack av Sasha Baron Cohen.

En av Sasha Baron Cohens nya kulturella offer är den amerikanske toppolitikern Ron Paul. På något sätt lyckades Baron Cohen i sin roll som den homosexuelle och österrikiske Bruno vinna den förre presidentkandidatens intresse i en studio inredd som ett sovrum.

I en desperat kärleksattack släppte han byxorna framför Paul och försökte förföra honom för en scen i den kommande filmen Bruno: Delicious journeys through America for the purpose of making heterosexual male. Paul, som följer USA:s statsskuld intensivare än Hollywood, trodde att de skulle träffas för att diskutera nationalekonomi och i synnerhet den österrikiska skolan.

I en radiointervju med Curtis Silva berättar Paul om skräckupplevelsen.

– Jag förväntade mig en intervju om den österrikiska skolan. Men det blev inte så. När han började dra ner byxorna tänkte jag: vad är det som händer? Jag sprang ut ur rummet. Intervjun var därmed slut, säger Ron Paul.

Paul kände sig lurad och har aldrig tidigare påträffat Borat i några kulturella sammanhang. Han föredrar hellre Sound of music och Borta med vinden.

Lyssna på Paul om Brunos förförelse nedan.

Skrivet av: