Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vänner-stjärnorna i otrohetsskandal

- 10/10/2008, 17:27 -

Scenen var som hämtad ur teveserien Vänner då Chandler kom på Monicas kille att vänstra.

David Arquette är det lite misslyckade bihanget till Courtney Cox. Medan Cox var världskändis i teveserien Vänner har David knappt synts eller hörts av annat än i egenskap av att vara make. Ett undantag är skräckfilmserien Scream. Som han gjorde med frugan förvisso.

Lika skrämd som i Scream blev David när han blev påkommen med att flörta bakom frugans rygg. Mitt framför ett ögonvittne som berättat allt.

– David stod i baren när han såg en snygg ung kvinna i ett nära bord. Efter att ha stirrat ett tag smög han fram och småsnackade, berättar ögonvittnet till National Enquirer.

De två pratade men snyggingen avvisade David. Då gick han tillbaka till baren. Där hoppade han på en ny vacker brunett. Till skillnad mot Davids första mål, som var i tjugoårsåldern, blev brunetten smickrad. Efter att ha pratat ett tag förde David sin arm kring henne under den livliga konversationen.

– Vid ett tillfälle höll han hennes ansikte i sina händer så de var nästa mot näsa. Det såg ut som han skulle kyssa henne.

Mitt i allt kom vännen Matthew Perry emellan och klappade på David axel.

– När David vände sig om och såg Matthews ansikte var det med en obetalbar blick, säger ögonvittnet.

– Han låtsades som om brunetten var en främling och lämnade nästan bronsspår när han försökte fly ut från stället.

Skrivet av: