Söndag 2 Okt
Stockholm

Love Hewitts kärlekspakt med Kennedy

Vad är det som fått Jennifer, en av världens sexigaste kvinnor,att välja knasiga Kennedy?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelerskan Jennifer Love Hewitt är väldigt kär i Jamie Kennedy som hon träffat sedan början av året. Så mycket säger sig Ghost Whisperer-stjärnan känna för pojkvännen att de nu har ingått en kärlekspakt.

I dagarna köpte de varsitt lyxigt armband hos en juvelerare i New York. Sedan skruvade de fast dem kring sina handleder som en symbol för sin kärlek.

Hewitt, 30, träffade Kennedy, 38, i januari efter att hon gjort slut med sin fästman Ross McCall. Mycket av deras relation bygger på glädjeämnen.

– Vi får varandra att skratta och vi är bästa vänner. Även om vi inte har varit ihop så väldigt länge är vi väldigt lika, säger Hewitt skriver ABS-CBN. Hollywoodrag.

– Faktum är att han är så rolig - det är vad som håller igång relationen. När du är riktigt rolig, finns det inget dåligt som kan hända. Han är en realist och jag är en drömmare, fortsätter Hewitt.

Hewitt, har otaliga gånger listats som en av världens sexigaste kvinnor, senast i TVGuide där hon utsågs till sexigast i teve. Nyligen vek hon ut sig i herrtidningen Maxim med vågade bilder.

Förutom sin framgångsrika spökserie, sägs hon vara aktuell i den omtalade filmen She Had Brains, a Body and the Ability to Make Men Love Her.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.