Filip Hammars panikångest

Teveprofilen gick in i väggen.


Filip Hammar som är aktuell med teveshowen Söndagsparty med Filip & Fredrik är utåt sett en mycket sprudlande komiker och teveprofil. Han har tillsammans med kollegan Fredrik Wikingsson radat upp succé efter succé i tevetablån. Nu berättar han om sin depression.

– Jag hade en jävligt tung höst för två år sen. Vi åkte till New York efter en inspelning och jag kände att det höll på att hända något. Jag var stressad och pressad. Jag stod i en hotellhiss, fick panikångest och började köra ut folk, säger Filip Hammar i nya numret av Café.

Efter panikångesten insåg Filip att han var på väg att gå in i väggen.

– Jag hatar att vara en tv-fitta som pratar om utbrändhet för det finns folk som har det jobbigt på riktigt. Men efter hissgrejen blev jag väldigt deprimerad och grät djävulusiskt mycket, berättar han för Café.

Filip konstaterar att händelsen i hissen har satt sina spår.

– Jag har fortfarande lätt att hamna i det där tillståndet när huvudet kokar. Och jag har fortfarande svårt att ta livet med en klackspark. Jag är helt enkelt lite för depressivt lagd, säger Filip till Café.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.