Lördag 24 Jul
Stockholm

Charlotte chockad efter inbrott

Alla värdesaker stulna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Schlagerstjärnan Charlotte Perelli och hennes barn hann inte mer än att flytta in i sin mångmiljonslägenhet i Costa Blanca förrän inbrottstjuvarna bröt sig in. I går (torsdag) besökte Charlotte några inredningsbutiker i området för att köpa saker till deras nya hem. När hon kom hem på kvällen insåg hon att de hade haft inbrott.

På sin blogg beskriver hon hur tjuvarna hade brutit sig in genom terassingången till hennes sovrum och att kläderna låg utslängda överallt. Charlotte kunde inte tro sina ögon.

"De hade tagit ALLT av värde! Datorer, videokameror, resväskor, solbrillor...name it!"

Nu blir det ännu mer att fixa för Charlotte i det nya landet.

"Nu påbörjas en tråkig, lång dag med pappersarbete. Jag ska först nu till polisstationen och sedan till försakringsbolaget. Låssmed och en kille som ska mura upp runt väggarna är hemma och fixar. Sedan ska vi under eftermiddagen installera larm och overvakningskameror!"

Mångmiljonslägenheten i Costa Blanca bevakas nu av en vakt och familjen Perelli måste sova på annan plats. Hon känner ändå att de hade tur i oturen.

"Nåväl, vi är välbehållna och jag är bara glad att vi inte va hemma! Det händer att de sprutar någon form av narkos när de går in pa natten och det ju känns riktigt läskigt!, skriver hon på bloggen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela