Hanna Bergwall är en av Robinsondeltagarna 2022
Hanna Bergwall är en av Robinsondeltagarna 2022 - Foto: TV4/Instagram/hannabergwall

Därför syns Robinson-Hanna med bandage i armhålorna: "Ballar ur rejält"

La du också märke till att Hanna Bergwall var omplåstrad i Robinson, utan att man fått se henne komma till fysisk skada? Nu avslöjar hon vad det hela beror på.


Under tisdagens Robinsonavsnitt får de lyckliga deltagarna som tagit sig hela vägen till sammanslagning flytta in på sin nya strand. Här gäller nya regler – först och främst kommer gruppen delas in i två läger, "Rucklet" och "Högborgen".

I måndagens tävling var det Tommie Gyllin som snabbast fick fart på sin eld, och när det blev dags för honom att välja ut tre personer att ta med till Högborgen började han med att utse Peter Szabo och Filip Johansson.

Men sen hände något som fått en hel drös tittare att höja på ögonbrynen. Här kan du läsa om det stora bråket i Robinson.

Robinson-Hanna syns med plåster i programmet – det här är varför

Foto: TV4
Foto: TV4

Men bortsett från bråk och intriger la den uppmärksamme tittaren säkert märke till att Robinsondeltagaren Hanna Bergwall var omplåstrad i tisdagens avsnitt. Vad beror det på – man har ju inte fått se att hon kommit till fysisk skada?

Det berättar hon mer om på sin Instagram:

"Nu börjar mina svinkoppor balla ur rejält. Stora vätskefyllda blåsor", skriver hon.

Instagram/hannabergwall

I nästa videosekvens förklarar Hanna att läkaren på plats ville ge henne en antibiotikakur för att bli av med blåsorna, men hon vägrade.

– Läkaren ville ge mig antibiotika, men varje gång jag tar det får jag oftast svamp och jag ville inte svamp på den där stranden. Men jag visste inte vad svamp hette, så jag ba "I'll get mushrooms", och de ba "va, vad menar hon?", berättar Hanna på Instagram.

Vi hoppas att problemen inte blir större för Hanna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!