Torsdag 2 Dec
Stockholm

Otrohet och alkohol blev slutet

Peter Andre anklagar Jordan för att ha förstört äktenskapet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det lär ingalunda bli en smidig skilsmässa mellan Peter Andre och Jordan. Snarare tvärtom för nu börjar anklagelserna hagla från båda håll. Andre hävdar att hans före detta älskling förstört äktenskapet med sitt drickande och inte minst genom att vägra honom sex.

Enligt vänner till sångaren ska parets kärleksliv ha varit dött i flera månader. Jordan ska hårdnackat ha vägrat att ha sex med Peter. Anledningen eller bortförklaringen, beroende på vem man frågar, ska ha varit att Jordan spenderade alldeles för mycket tid med sin hunkige ridkompanjon. När så bilder på de två publicerades i The Sun var det sista droppen.

Jordan ska dock ha bönat och bett Peter att inte lämna henne innan hennes födelsedag. Den 22 maj fyller Jordan 31 år. Kanske var det ålderskrisen som gjorde sig påmind? Men något förlängning blev det inte tal om. Ett stort bråk ska ha blivit början på slutet. Jordan kallade sin make för en "föredetting" och sa:

– Du är en jävla idiot, jag orkar inte med dig. Ingen vet vem du är. Du är en gammal jävla sångare som ingen känner till.

Peter Andre ska ha svarat genom att kalla Jordan för en "Dum, bitter och arrogant kossa". Smekmånaden var med andra ord över. Bilderna som publicerades i The Sun blev alltså slutet för ett av Storbritanniens mest välkända par. Bilderna visar hur Jordan partar loss med sin ridkompis på en hipp inneklubb i Bristol.

– Peter hade blivit övertygad om att hon föredrog att spendera tid på stallet tillsammans med sina ridkompisar i stället för med honom. Han blev helt rasande när han såg bilderna från klubben... han sa att han inte kunde lita på henne när hon drack. Det här var sista droppen, säger en vän enligt The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela