Carradine begravdes - hedrades av Hells Angels

"Det var en del tårar, men ännu fler skratt".


I dag begravdes Hollywoodstjärnan David Carradine i Hollywood Hills, Los Angeles. 400 personer hade bjudits in för att ta farväl av stjärnan från teveserien Kung Fu - legenden och Kill Bill som förra veckan hittades död i en garderob i ett lyxhotell i Bangkok under inspelningen av filmen Stretch. Carradines kista kördes till kyrkogården i en vit likbil eskorterad av mc-gänget Hells Angels.

– Det var en del tårar, men ännu fler skratt, sa skådespelarens bror Bruce Carradine efter ceremonin som pågick lite över två timmar.

På plats fanns förutom hans familj och nära vänner även många Hollywoodkändisar. Michael Madsen, som även han medverkade i succéfilmen Kill Bill, hade med sig en lista över levnadsregler han hade fått av Carradine. Några av råden var bland annat att ”aldrig gifta sig med en kvinna som heter Candy” och ”aldrig köpa något av en andfådd man”.

Men trots att begravningen är genomförd så kommer det att dröja ett tag innan hans familj kan hedra Carradines minne med full klarhet i vad som hänt honom.

De första rapporterna indikerade på att Carradine hade dött efter en farlig sexlek som slutade med att Carradine hittades hängd med en snara runt halsen i en garderob. Nu har hans familj insisterat på att fallet ska utredas. Därför har man kallat in FBI som nu gått med på att utreda omständigheterna kring 72-åringens död.

En sak står i alla fall klart. Carradine begick inte självmord.

– Baserat på informationen vi har för tillfället, tillsammans med obduktionen, visar att Carradines död inte verkar vara ett självmord, säger läkaren Michael Baden till Fox News.

Carradine var gift med Annie Bierman och hade fyra barn.

David Carradine slog igenom i 70-talsserien Kung Fu

En bortklippt scen från Kill Bill

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!