Lördag 25 Sep
Stockholm

Kattis comeback i rutan

Slutade som chefredaktör på Ica-Kuriren för att ta upp tevekarriären.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter två år borta från programledaryrket och som chefredaktör på Ica-Kuriren lockade teverutan tillbaka Kattis Ahlström.

Idag avslöjar Kattis att hon ska leda en ny talkshow i kanalen TV4 plus som ska handla om relationer.

– Kattis är en av Sveriges absolut bästa programledare och jag är oerhört stolt och glad över att hon väljer att göra sitt tv-program hos oss på TV4 Plus. Kattis stärker TV4 Plus kvinnliga profil och kanalens position som den viktigaste för kvinnor mitt i livet, säger programchefen Åsa Sjöberg.

Men tidningsvärlden vinkar inte Kattis hej då till heller. Nu blir hon chefredaktör på ett månadsmagasin som ges ut av samma förlag som ICA-Kuriren. Tanken är att tidningen ska ha kopplingar till teveprogrammet.

Kattis Ahlström blev vald till årets programledare 2005. Sedan genombrottet i teve som programledare för ungdomsprogramet 7-9 i SVT har hon fortsatt arbeta på SVT i olika programformer, till nu.

– Jag är oerhört glad över det samarbete som vuxit fram mellan mig och TV4 Plus respektive Forma, och jag tror att vi tillsammans kan ge en värdefull mångsidighet kring dessa ämnen, säger Kattis Ahlström till Resumé.

Förra månaden gjorde Kattis Ahlström uppror mot utseendehetsen bland kvinnliga programledare.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela