Daniel Craig ska göra Bond igen

Vi kommer att få se mer av Daniel Craig som den evige James Bond, meddelar filmens producenter.


007-skådespelaren Daniel Craig får en chans till på filmduken som James Bond, meddelar producenten Barbara Broccoli som är i eld och lågor över hans prestationer.

– Snälla...skojar du?! Han måste komma tillbaka, honom släpper vi inte i första taget, säger Barbara Broccoli, till The Sun.

– Vi vore galna om vi inte tog honom tillbaka. Han är den hetaste Bond just nu och folk älskar honom, säger medproducent Michael G Wilson, till Heart FM, enligt The Sun.

Barbara Broccoli tillägger att det finns en chans att Daniel Craigs kvinnliga motspelare, Olga Kurylenko, också kan medverka i filmen igen.

– Jag tycker att hon är en fantastisk skådespelerska och hon gjorde en mycket bra jobb i filmen. Hon tog oss med storm, uppger The Sun.

Se klipp från "Quantum Of Solace" och intervju med Daniel Craig:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.