Torsdag 16 Sep
Stockholm

Se höstens hetaste teveprogram

Nyheter24 listar de femton hetaste teveprogramen som du bara måste se i höst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kändisdjungeln

Svensk teve när den är som bäst. I Kändisdjungeln möts 90-talets stora fredagsunderhållning Fångarna på fortet och 00-talets tevesuccé Robinson. Direktsänt från Malaysia får tittarna se svenska kändisar möta sina rädslor. Ett tungt avbräck när Bengt Frithiofsson fick avbryta på grund av smärtor, något som talar om de hårda prövningar kändisarna utsätts för.

Vardagar 21.00 och helger 20.00 TV4.

Idol

Ingen tevelista utan Idol. Så fort startsträckan med castings är över väntar teveunderhållning av högsta klass. Vem blir höstens Kevin, Danny eller Agnes? Tisdagar - Fredagar 20.00 TV4

The Jay Leno Show

Virtanen kallade honom "svennig" och Gradvall jämförde honom med Full frys med Stefan och Krister. Jay Leno är talkshowvärden kulturjournalisterna aldrig kunnat ta till sig - då han sticker ut hakan. Just därför älskar tittarna honom. Med gäster som Barack Obama och Miley Cyrus kan få mäta sig med Leno. Vardagar klockan 23:20 Kanal 9, med en veckas fördröjning från USA.

Navy CIS

Gibbs och gänget fortsätter att lösa brott i en av de mest fantasirika och fartfyllda kriminalserierna. Det finns inte ett mysterium som agenterna inte klarar av. Serien är som bäst när agenterna samarbetar med strider på gatan, datahackning och märkliga blodprover i Abbas labratorium. Ett karaktärsgalleri utöver det vanliga. TV3 ska även ha köpt in spinoffen NCIS: Los Angeles. Säsongspremiär 6:e oktober. Tisdagar 20:00 TV3.

Hung

Hunken Thomas Jane är en välhängd eskort. Tevekanalen HBO lyckas åter igen lyfta fram ännu en ny sida av samhället med en desperat man som tar till prostitution för att försörja sig i finanskrisens USA. Måndagar 20.00 Canal Plus.

True Blood

Sedan Alexander Skarsgård gjorde entré i SVT förra veckan har även svenska tevetittare blivit bitna av tevesuccén True Blood. Men säsong 2 går att se på kabelteve. Den bästa vampyrteven sedan Angel föll för Buffy. Onsdagar 22.00 i SVT1 och onsdagar 20.00 Canal plus.

Gossip Girl

Hade modebloggare varit ett internationellt fenomen hade tjejerna i Gossip Girl tagit outfitbilder emellan sina partyn och intriger. Söndagar 19.00 Kanal 5.

Sons of Anarchy

Alla gillar en badguy. Och i motorcykelklubbsdramat Sons of Anarchy vimlar det av skurkar som gör livet surt för respektive omgivning. Förutom motorer och skinnjackor finns ett familjedrama med teatraliska ambitioner. Tisdagar TV400.

Inlåst

Riket? Baren? Eller FC-Z? Det är ännu oklart hur dokusåpan kommer arta sig. Ett gäng unga killar på glid går frivilligt in i fängelse för att tuktas. Fängelsedirektören Ann-Britt Grünewald styr med fast hand. Premiär 1 oktober TV4.

Desperate Housewives

De tuffaste hemmafruarna på gatan har bakat och baktalat varandra i fem år nu. Men det är inte slut på idéer. Intrigerna hägrar i säsong sex där en graviditet står som cliffhanger. Säsongspremiär 6 oktober 21.00

Bubblare:

2 1/2 män

I repristräsket härjade Spin City, Kungen av Queens och Seinfeld länge ohotat. Men sen Charlie Seen och de andra började bjuda på buskis i högform får de se upp. Nu kommer äntligen nya avsnitt. Nonstop TV 6.

Din röst i natten

Man kan inte komma ifrån att Champions League antagligen är världens största tevehändelse. För dem som inte valt att se matchen på krogen väntas eftersnack med den påläste Sladjan Osmanagic. Ingen stor teve - men ett fotbollsteve av kontinentalt snitt. Matchdagar 23:00 Viasat.

Här är ditt liv

Efter att Ingvar Oldsberg fått enorm kredd bland de yngre efter sin flört med Filip och Fredrik vill han inte vara sämre än dem och blir därför också tevevärd. DN:s tevekritiker Johan Croneman kallar Oldsberg för kallpratets kung som aldrig lyssnar och bara fokuserar på frågorna. Det är därför han är så kul. Lördagar klockan 20.00 SVT.

Babel

Mer kulturpretto än då Babel håller låda kan det inte bli. Så brukade det heta men sen litteraturprogramet börjat med publik och kändisgäster i en omdaning i Thorbjörn Larssons anda har tittarna hittat serien. Onsdagar 21.30.

The Beautiful Life

Mischa Bartons revansch i serien som följer modellernas glamorösa liv i New Yorks modevärld. Började sändas i amerikansk teve den 16 september.

Curb Your Enthusiasm

Årtiondets tevecomeback då gänget från Seinfeld gästar Curb Your Enthusiasm. Den geniförklarade Larry David fortsätter göra livet surt för sig själv och andra. Premiär den 20 september i USA.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela