Bilden av Larry David helt förvrängd

Kollegorna vill nyansera bilden av Curbstjärnan.


Mediebilden av Larry David, som är ett betydligt större komiskt geni än svenskarnas Robert Gustafsson, är inte helt korrekt. Egentligen är han mycket mer av en familjefar än en gnällgubbe. Det inflikar kollegan Mary Steenburgen från Curb Your Enthusiasm.

– Han är betydligt mer av en mjukis och gulligare än vad man kan tro av att se serien, säger Mary Steenburgen till Mirror.

– Om jag skulle vara i knipa skulle han vara den första som jag skulle ringa - tro det eller ej. Och man skulle aldrig tro det om man utgick ifrån bilden han ger i serien.

Hon får stöd av Jeff Garlin, som spelar Davids chef, som håller med om att Davids karaktär verkligen testar humorns gränser.

– Faktum är att när vi har gjort något och någon senare säger "jag kan inte tänka mig att ni gjorde det där", då tänker jag tillbaka, och när vi verkligen filmar de här sakerna, tror jag inte att det kommer att bli någon större grej. När det väl börjar sändas säger folk att de inte tror på det och jag minns bara att jag då tänkte på vad vi skulle äta till lunch, säger han till Mirror.

Larry Davids förklaring har varit att det är hans judiska gener som definierar hans komik.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!