Tokio Hotel i bilkrasch

En skrämmande bilolycka kan förhindra att bandet deltar i EMA i kväll.


Det var i går som olyckan slog till i Madgeburg i Tyskland. Trummisen i Tokio Hotel - Gustav Shafer, 20 - krockade med en lastbil.

Det var efter att han växlat fil men missat att en del av vägen var avspärrad som hans BMW blev påkörd av en lastbil. Hans bil sladdade då över till den högra filen där han blev påkörd av två andra bilar. Schafer och hans två passagerare fördes i ilfart till sjukhuset.

Som av ett mirakel skadades ingen av dem allvarligt. Som om inte den kroppsliga smärtan vore nog anmäls nu Gustav Shafer för oaktsamhet i trafik, enligt Bild. Vi får se om Tokio Hotels deltagande i kväll i MTV-awards är i fara också den.

Monsoon:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.