Tarantino gör tredje Kill Bill

Quentin: Jag och Uma Thurman är redo att jobba ihop igen.


Kill Bill-serien, Quentin Tarantinos filmer om den hämndlystna yrkesmördaren Black Mamba, kommer att få en uppföljare.

Till italienska Rai berättar den amerikanske mästerregissören att han och filmernas huvudskådespelare Uma Thurman behövt "lite tid ifrån varandra" efter de två tidigare kassasuccéerna från 2003 och 2004, men att Uma nu är beredd greppa samuraisvärdet igen, skriver Badtaste.it.

Det är inte klart när filmen, som kan förväntas heta Kill Bill: Volyme 3, får premiär.

Quentin har aldrig gjort någon hemlighet av att filmerna bland annat inspirerats av svenska Thriller - en grym film från 1974 med Christina Lindberg i huvudrollen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

Kiss gör som Abba – blir avatarer

3 timmar sedan
Rockbandet Kiss förvandlar sig som första amerikanska band till avatarer. Artistveteranerna tar det digitala klivet i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment Group, som också ligger bakom Abbas avatarturné "Abba the voyage".

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.