Lördag 20 Aug
Stockholm

Faddes skvallerbok blir film

I nya boken avslöjar han allt om Stureplan, kändisar och Linda Rosing.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Med "Fadde - the story" har Fadde Darwich jobbat med i ett och ett halvt år. I dag släpptes boken, där den förre Spy Bar-vakten avslöjar allt om dokusåpastjärnan Linda Rosing, Stureplansvärlden och fängelsedomen. Självbiografin väntas skaka om många kändisar, som förekommer i boken, och författaren själv hoppas att den blir ett samtalsämne på allas läppar.

Som vaktchef gjorde Fadde sig mest känd. Han bestämde vilka som fick komma in på kändiskrogen:

– Jag och alla andra har glömt bort vad jag är bra på. Jag är bra på säkerhet, det är det jag har ägnat mitt liv åt och det är vad jag kan. Istället har jag framstått som en pojkvän åt en dokusåpastjärna och hamnat i skuggan av den jag är. Jag har glömt bort mig själv och nu ska det bli ändring på det, säger Fadde Darwich till metro.se.

Om någon kändis behöver frukta säger Fadde:

– Haha, ja det är några stycken. De flesta namn är anonymiserade men har man hängt med så är det inte så svårt att räkna ut vem det handlar om.

I april 2008 dömdes Fadde Darwich till ett år och fyra månaders fängelse för skattebrott. Nu vill han fokusera på annat. En regissör har till och med hört av sig till honom, enligt honom själv, och vill göra en film av boken. Om då Fadde får som han vill kommer han göra rollen som sig själv, och hans son spela Fadde junior, skriver metro.se.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.