Faddes skvallerbok blir film

I nya boken avslöjar han allt om Stureplan, kändisar och Linda Rosing.


Med "Fadde - the story" har Fadde Darwich jobbat med i ett och ett halvt år. I dag släpptes boken, där den förre Spy Bar-vakten avslöjar allt om dokusåpastjärnan Linda Rosing, Stureplansvärlden och fängelsedomen. Självbiografin väntas skaka om många kändisar, som förekommer i boken, och författaren själv hoppas att den blir ett samtalsämne på allas läppar.

Som vaktchef gjorde Fadde sig mest känd. Han bestämde vilka som fick komma in på kändiskrogen:

– Jag och alla andra har glömt bort vad jag är bra på. Jag är bra på säkerhet, det är det jag har ägnat mitt liv åt och det är vad jag kan. Istället har jag framstått som en pojkvän åt en dokusåpastjärna och hamnat i skuggan av den jag är. Jag har glömt bort mig själv och nu ska det bli ändring på det, säger Fadde Darwich till metro.se.

Om någon kändis behöver frukta säger Fadde:

– Haha, ja det är några stycken. De flesta namn är anonymiserade men har man hängt med så är det inte så svårt att räkna ut vem det handlar om.

I april 2008 dömdes Fadde Darwich till ett år och fyra månaders fängelse för skattebrott. Nu vill han fokusera på annat. En regissör har till och med hört av sig till honom, enligt honom själv, och vill göra en film av boken. Om då Fadde får som han vill kommer han göra rollen som sig själv, och hans son spela Fadde junior, skriver metro.se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

1 timme sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

3 timmar sedan
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.