Linda Rosing gör dejtingteve

Skandaldrottningen gör dejtingprogram med Kanal5.


Skandal- och bloggdrottningen Linda Rosing är tillbaka i teverutan. I ett nytt dejtingprogram ska singelmamman försöka hitta sin stora kärlek.

Dejterna kommer att vara allt från romantiska middagar och klassiska biodejter. Men även våghalsiga aktiviteter och resor bort från det "svenska grådasket".

–Det känns lite nervöst förstås, men jättespännande! Jag vill verkligen finna en man, en man som passar mig, och här får jag chansen att träffa män jag aldrig hade mött annars, skriver Linda i ett pressmeddelande från Kanal5.

Både Linda Rosing och Kanal5 har viss erfarenhet av att göra snaskteve. "Den rätte för Linda" kommer att visas under våren, så om du inte får utlopp för dina egna vårkänslor kanske det kan vara något för dig.

Linda Rosing gjorde sig känd med svenska folket genom att nuppa med Mikael Lindgren i Big Brother 2003. Sedan dess har det rullat på och Linda kan stoltsera med ett flertal titlar.

Många vet inte om det men hon var med och spelade in Michael Brinkenstjärnas teveprogram Team Paparazzia, som aldrig sänts i svensk teve, under 2003. Som popstjärna släppte hon 2004 låten Summer Love utan att nå någon större framgång.

2006 släppte författaren Linda Den nakna sanningen, en självbiografi som hon skrev tillsammans med skvallerreportern Daniel Nyhlén. Samma år föddes politikern Linda då hon blev partiledare i det Unika partiet.

År 2007 chockade hon åter igen svenskarna, Linda politikern hade dött, född var Linda the pornstar. Linda hade skrivit ett avtal med pornografiproducenten Private Media Group, men det hela rann ut i sanden.

Se Linda och Mickes klassiska tevenupp

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.