Stockholm

Se 24 sex dygn i sträck!

Ladda upp med kaffe, följ Jack Bauers äventyr - och sätt världsrekord!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Är du torsk på teveserien 24? Klarar du att hålla dig vaken i sex dygn i sträck?

I så fall kan du vara med och sätta världsrekord snart.

Den 10 februari har nämligen säsong sju av den förr så omåttligt populära teveserien, där Kiefers Sutherlands karaktär Jack Bauer jagar terrorister, premiär i TV400. Och veckan innan görs ett seriöst världsrekordförsök i sträck-teve-tittande.

– Vi bränner av samtliga tidigare sex säsonger i rad. De 144 episoderna går dygnet runt i sex dygn, säger Christer Andersson, kanalchef på TV400, till Dagens Media.

Samtidigt ska TV400 samla ett gäng teve-freaks i en inglasad studio placerad i Kista galleria utanför Stockholm. Där ska de tävla i att plöja tidigare säsonger av 24. Där ska även världsrekordsförsöket i teve-tittande äga rum.

– Vi ska ta in en eller ett par personer som ska slå rekordet. Vi siktar på tre hela dygn oavbrutet tv-tittande, säger Christer Andersson till Dagens Media.

Suresh Joachim från Sri Lanka innehar det nuvarande världsrekordet som är på 69 timmar och 48 minuter, nästan tre hela dygn. Nu är TV400 på jakt efter deltagare till uppesittarförsöket.

– Man ska ha dokumenterad erfarenhet av att hålla sig vaken länge och gillar att titta på teve, säger Christer Andersson till Dagens Media.

Som dragplåster finns programledaren, 24-fanet och pr-konsulten Katrin Zytomierska som hjälper till med marknadsföringen genom sin blogg på Finest.se.

Trailern för 24 säsong 7:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.