Katrin fortsätter håna Bulimibella

Zytomierska kallade Bella för "bulimiker". Nu fortsätter hon hetsen.


Jiddra inte med Katrin Zytomierska. Det verkar vara budskapet som hon ihärdigt vill banka in i huvudet på sina läsare. Hennes senaste nemesis efter Birro är Blondinbella. Först kallades hon "gris" och "bulimiker". Nu fortsätter Katrin sin hetsjakt på blonda Bulimibella.

Nu har de båda bloggerskorna bjudits in till Debatt i SVT. Efter Isabella Löwengrips gråtattack i TV4 verkar det dags för den här konflikten att tevedebutera.

"Med en förutsättning. Att Blondinbella kommer. Jag lägger mig platt. Om hon är så säker på sig själv och på sin sak och om det är så viktigt för henne att vara en förespråkare för att motarbeta anorexi och ätstörningar så borde hon ta sig tiden att komma. Det är ett flyg till Göteborg torsdag kväll och ett flyg hem fredag morgon. Vi kan flyga tillsammans! Jag har också en massa att göra och inspelning som börjar 09.00 fredag morgon. Men jag kommer. Jag gör det. Jag tycker att det känns viktigt.", skriver Katrin i sin blogg.

I skuggan av Marklund-skandalen vågar Zytomierska inte bara på sig att uppmuntra Bella att delta i debatten, utan också pika henne.

"Nu undrar jag om Blondinbella kommer att göra en Marklund. Det vill säga fega ur. Jag vet att hon tränar och har skola och allt, men som sagt. Flyg torsdag kväll. Hemma fredag morgon. Kom nu, Bella! Nu har du chansen. Både att sätta dit mig och att samla röster till Let´s Dance. Röster som du behöver. Vi kan göra en deal också om du vill det. Jag säger nåt elakt och du börjar lipa. Skitbra för din nya image. Kom nu! Kom och ta mig!", skriver hon i sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!