Kallades fjolla på Let's Dance

George Scott surnade till på domaren Tony Irving och gick till fjollattack.


Kanske var det bråket med Elisabet Höglund som bäddade för det. Något som Nyheter24 skrivit om tidigare. För veckans upplaga av Let's Dance präglades av en jobbigare atmosfär än någonsin.

Efter att George Scott och hans danspartner Maria Karlsson framfört sin vals till Cranberries "Zombie" var det slakt som gällde från domaren Tony Irvings sida. För medan Ann Wilson prisade paret för deras insats fick de sig Scott en rejäl känga av Irving.

– Jag håller inte ett dugg med Ann. Du klarade dig för första gången igenom koreografin, men det borde du ha klarat redan vecka ett. Inte vecka sex, sa Tony Irving.

Den luttrade George Scott blev inte bara besviken utan surnade också till. Något som ledde till en fjollattack mot Tony Irving.

– Jag är besviken. Jag har tränat så mycket och så ska jag halka på kjolen, sa en irriterad George.

– Jag får inte till det.

Har du funderat på allvar på att gå några ronder mot Tony? frågade Jessica Almenäs bakom scenen.

– Men snälla nån. Vi snackar män här och inte fjollor.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

1 timme sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

2 timmar sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?