Keira trött på tuttar

Knightley: För mycket nakenhet ger en taskig bild av kvinnan.


Keira Knightley har vi sett in på bara skinnet flera gånger. I den aktuella filmen The Duchess får man se henne iklädd en tajt korsett. Hon har inga problem med att visa sig naken. Ändå tycker hon att det visas onödigt mycket tuttar i film.

– Jag avskyr överdriven nakenhet och hur det påverkar kvinnans roll i samhället. Många filmer jag ser tänker jag okej, där springer en kvinna naken och visar tuttarna helt utan poäng, skriver Popeater.

Kiera verkar dock inte ha något emot nakna killar

Se trailer på The Duchess

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dante Lindhe och Steffi Mendez avslöjande om bebisens namn

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

1 timme sedan
Operan i Stockholm stänger för renovering den 1 juli 2026 och håller stängt i fem år. Läget för operabyggnaden är akut, säger Max Elger, generaldirektör för SFV. Renoveringen beräknas kosta 3,1 miljarder kronor.

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

3 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.