Jim Carrey var deprimerad

Filmstjärnan i lång intervju: – Jag är en allvarlig person med teaterdrömmar.


Jim Carrey har fått filmpublik att skratta i åratal, men nu avslöjar stjärnan att han innerst inne är en "konstig och allvarlig person".

Det berättar han för Larry King i en lång intervju på CNN.

Den 46-årige filmstjärnan pratar också om att han brottats med depressioner och drömmer om att få göra en uppsättning på Broadway.

Men hans fans av den mer lättsamma skolan kan fortsätta glädjas åt han senaste film, komedin "Yes Man", som går upp på bio nu på fredag.

Svårt att säga nej

Filmen handlar om Carl Allen som nästan alltid säger "nej" till saker och ting, men plötsligt en dag bestämmer sig för att tillbringa ett helt år med att alltid svara "ja", varpå hans liv blir väldigt mycket mer äventyrligt än förut.

Carrey själv berättar i intervjun att han har svårt att säga nej.

– Det är svårt för mig, speciellt när man har råd att göra det.

På frågan om han känner sig tryggast med att göra komedier svarar Carrey:

– Jag älskar det alltihop, ärligt. Jag känner mig så lyckligt lottad att ha fått alla dessa möjligheter, att få göra en film som "Ace Ventura", och följa upp den med "The Truman Show" och "Eternal Sunshine", och sen få chansen att göra "Yes Man", som är en ren komedi men ändå har något tänkvärt i sig, säger Jim Carrey till CNN.

Vill göra Broadwaypjäs

Och när Larry King undrar om han har velat göra en teateruppsättning på Broadway kommer svaret snabbt:

– Absolut, det skulle jag gärna göra. Jag skulle älska att göra det. Jag hoppas jag får göra det.

Flickvännen sedan tre år, modellen och programledaren Jenny McCarthy, gick nyligen ut i media och sa att hon aldrig tänkte gifta sig med Jim, på grund av sina personliga åsikter om äktenskapet. Jim Carrey verkar dela den åsikten.

– Jag älskar Jenny väldigt mycket, och vi har ett jättebra förhållande. Vi har båda varit gifta några gånger förut. Jag tycker det är bra som det är nu, och jag tror hon håller med om det. Jag tror inte vi behöver ha en bekräftelse genom ringar eller lagböcker för att vårt förhållande ska bli heligt.

Vitaminer bättre än Prozac

Jim Carrey berättar vidare, om hur han gått igenom en depression, och hur han tog sig ur den.

– Du vet att det finns en risk för att börja dra alla de där Prozac-argumenten som Tom Cruise. Jag tror att Prozac kan vara värdefullt för personer under korta tidsperioder. Men jag tror att om man använder dem för länge så tar man aldrig itu med sitt riktiga problem.

Istället avslöjar Carrey vad han använder vid sidan om lyckopillret:

– Jag tar tillskott. Vitaminer, men också andra kosttillskott som tyrosin och hydroxytryptophan, sånt som de botar depressioner med nu. Det är naturliga ämnen som finns i din hjärna, berättar Jim Carrey för CNN.

Se hela intervjun här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

1 timme sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...