Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Övergav barn på pizzeria

Nyheter | 25/04/2009 13:19

Semesterpengarna tog slut.

Semesterpengarna tog slut och den tyska småbarnsfamiljen tvingades leta efter mat i soporna. Då övergav mamman, 24 år, och hennes partner, 26 år, de tre små barnen på en pizzeria i Italien.

Efter en jakt i området kring staden Aosta i norra Italien, där paret besökt en pizzeria, hittades paret i en skog. Man trodde att föräldrarna hade tagit sina liv, då man hade hittad deras övergivna bil tillsammans med en dagbok, där man kunde se vilka ekonomiska problem de hade.

I förhören kom det fram att semesterpengarna på 900 euro snabbt hade tagit slut och att barnens skrik efter mat till slut blev för mycket.

Mamman var enligt uppgift övertygad om att barnen skulle skickas hem till Tyskland och att hon "skulle hitta dem igen" när hon fått tag på lite pengar.

Mamman kommer att åtalas under italiensk lag för att ha övergivit en sårbar person. Tysk polis har sagt att hon sannolikt kommer att förlora vårdnaden om barnen, skriver Metro.

Skrivet av: