H&M Home kommer först efter jul

Lanseringen av nya H&M Home har åter flyttats till framtiden.


För ett och ett halvt år sedan fick vi nyheten att Ikea och Hemtex skulle få en konkurrent. Självaste Stefan Persson skulle slå sig in på textilmarknaden. På H&M Home skulle han sälja lakan, filtar och kuddar. Per katalog och webb. Ett halvt år senare erkände man att allt gått för fort, de fick flytta fram lanseringen ett år.

- Vi vill vara säkra på att det sortiment vi erbjuder uppfyller de höga krav vi har på mode, pris och kvalitet. Vi hade underskattat hur stort arbete det innebär att utveckla ett helt nytt produktsortiment, sa Annacarin Björne, presschef på H&M för ungefär ett år sedan till Dagens Media.

Nu har man fått flytta fram lanseringen ytterligare. Först efter jul kan alla ivriga kunder beställa örngott från H&M:s nya heminredningsavdelning. Nu är man dock inte så villig att erkänna att man dröjt över tiden.

- Lanseringen av Home fortsätter enligt plan. Vi kommer att ge mer information ju närmare lanseringen vi kommer, säger Sofia Jegerborn, marknadschef för H&M Sverige, till Dagens Media.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Sko dig som Olsen
Senaste nytt

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

1 timme sedan
"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda med kontanter och klockor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.