Porrkungar kräver krispaket

Larry Flynt och Joe Francis lobbar mot de amerikanska toppolitikerna.


Den sexuella aptiten haltar. Porrindustrin går på knäna, som övriga offer till finanskrisen. Därför vänder sig nu porrkungarna Joe Francis, grundare av Mantra Films och Girls Gone Wild, och Hustlerlegendaren Larry Flynt till kongressen, där sex inte alltid står i rampljuset.

Sedan ett år tillbaka har dvd-försäljningen minskat med 22 procent inom porrindustrin. Det får Francis och Flynt att kräva ett statligt krispaket på fem miljarder dollar, motsvarande 40 miljarder kronor.

– Med all denna finansiella misär och alla människor som förlorar alla pengar är sex det som känns mest avlägset i deras huvuden. Det är dags för kongressen att föryngra USA:s sexuella aptit, säger Flynt till TMZ.com.

Kollegan Francis ser sitt imperium som större än de tre största biltillverkarna i USA, och kräver minst samma behandling från staten. Han kommer att åka till Washington D.C. för att lobba mot politikerna.

– Kongressen verkar vara villig att hjälpa vårt lands viktigaste industri; vi känner att vi förtjänar samma ersättning, säger Francis.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.