Måndag 6 Dec
Stockholm

Så gör du för att titta på någons Instastory utan att bli upptäckt

Går det att smygtitta på någons story på Instagram? Svaret är ja!
Så gör du för att titta på någons Instastory utan att bli upptäckt. Foto: Pixabay/Shutterstock

Okej, så vi alla har säkert en person vars story man så gärna vill kolla på utan att hen får reda på det. Men tyvärr, så syns det ju vilka stories man kollar på Instagram. Men det är inte omöjligt att smygtitta...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Om du har Instagram och använder det flitigt så känner du nog till det lilla problemet som uppstår när du vill snoka och titta på någon annans story. För det är inte alla gånger man vill att någon ska se att man har tittat på någons Instastory. 

Men går det att göra det utan att bli upptäckt? JA! 

Faktum är att det går och det är inte heller så svårt. Låt oss berätta hur du går tillväga för att smygtitta på storyn utan att hen får reda på att du kollat. 

Det du gör är att du trycker på en story som ligger innan eller efter den storyn du faktiskt vill se (utan att personen får reda på det såklart). 

Så gör du för att smygtitta på någons Instastory!

Sen håller du ditt finger på storyn, och liksom "pausar" den så den inte försvinner. Sen kommer det viktiga, då swipar du LÄTT till höger eller vänster. Åt vilket håll du ska swipa åt beror ju såklart på åt vilket håll storien du är ute efter att titta på är. 

Men det är viktigt att du är försiktig, för swipar du för mycket så kommer du in på storyn och det syns att du tittat! När du tjuvkikat klart swipar du tillbaka till den storyn du "började vid". 

Visst du att det också går att se när någon är aktiv på Instagram-chatten? Vilket betyder att det inte längre kommer vara enkelt att komma utan med ursäkten "jag har inte sett ditt meddelande". Det var heller inte länge sedan det började synas när man skärmdumpar någons story på Instagram.

Och om du tycker om sociala medier har du säkert inte kunnat undgå Snapchats senaste (och smått hatade) uppdatering? Efter den förändrades appens utseende, något som många inte tyckte om och bara efter några dagar började folk tipsa om en annan app, som kunde göra att man fick tillbaka den gamla Snapchat.

Någon fick en räkning på flera tusen efter att ha använt den var 20-årige Fatlind, vill du läsa mer om vad som hände honom kan du göra det här!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du Instagram?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela