Efter sexköpet – detta är Paolo Robertos nya satsning

Tidigare i år greps Paolo Roberto för sexköp under en polisrazzia i centrala Stockholm. Efter det sade flertalet företag upp sina samarbeten med tv-profilen. Nu har han gått ut med sin nya satsning – nämligen Youtube.


Just nu utreds Paolo Roberto för oaktsam våldtäkt efter att han togs på bar gärning under ett sexköp på Östermalm i Stockholm. Sedan dess har han bland annat sparkats från Farmen och köpts ut från sitt företag "Paolos" för ynka 126 kronor.

Vädjade om att få laga mat åt sina följare

Nyheter24 har även skrivit om att han tidigare i somras vädjade sina följare på Instagram om att låta honom hjälpa dem med träning och matlagning:

"Träning och mat är det jag kan och detta är det forum jag har kvar. Det betyder inte att allt är som förr utan bara att jag tar mitt ansvar. Och avslutningsvis så förstår jag att mina ursäkter inte kommer att bli godtagna av speciellt många men ursäkter är inte till för att ändra det förflutna utan de är till för att förändra framtiden", skrev han då.

Börjar med Youtube

Nu verkar den före detta tv-profilen däremot ha upptäckt ett forum att eventuellt kunna försörja sig på. På sin Instagram meddelar han att han kommer att börja med Youtube:

"Efter som man tagit bort alla min recept och böcker får jag en hel del förfrågningar om vart man kan hitta dem. Svaret är att jag har en Youtubekanal med mat och träning som jag ska börja jobba mer med!"

I kommentarsfältet möts han av stöd från sina följare. De menar att det är "urbota löjligt" och ett "barnsligt beteende" att hans recept tagits bort från diverse matlagningssajter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.