Porsche visar ny bil

Nya Panamera kostar nästan 1,5 miljoner kronor.


Mitt under brinnande bilkris presenterar Porsche sin nya bilmodell, Porsche Panamera, rapporterar CNN. Pressuppbådet på Shanghai Auto Show fick i helgen se en fyrdörrars sedan-modell i grafitgrå och silvermetallic.

Enligt CNN var det förvånade över att lanseringen skedde i Shanghai och inte vid någon av de etablerade bilsalongerna i Europa eller USA. Kanske säger det något om de ekonomiska styrekförhållandena i världen just nu?

Den som vill ha en Porsche Panamera Turbo, med 500 hk får räkna med att slanta upp nära 1,5 miljoner kronor.

Se video från Porsche-visningen i Shanghai

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.

Kriminella använder Foodoras kläder vid brott

Matleverantören Foodoras kläder och väskor utnyttjas gång på gång av kriminella som förklädnad när de begår brott, visar P4 Göteborgs granskning.

Glatt på Asienbörserna

De ledande börserna inledde alla torsdagshandeln i dur i ett läge där investerarna ändå fortsatt håller ett vakande öga på händelseutvecklingen i Mellanöstern.

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

2 timmar sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.