Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Exet: Sanningen ska fram

- 18/10/2008, 11:08 -

Den förra flickvännen står fast vid sitt vittnesmål.

Papa Dee nekar till att han ska ha slagit sin förra flickvän. Men hon själv menar att hon talar sanning. Enligt flickvännen blev hon misshandlad flera gånger av honom.

– Innerst inne vet han ju vad som har skett, att han har misshandlat mig. Men det finns kanske inget annat sätt för honom att agera - han har ju sin karriär att tänka på och då blir jag boven. Det finns många kvinnor som har blivit misshandlade och som håller tyst om det, och tyvärr skulle jag kanske inte ha sagt någonting, men jag står fortfarande fast vid vad jag berättat, säger den förra flickvännen.

Hon förnekar att hon skulle vilja hämnas på den förra pojkvännen.

– Jag lämnade honom. Han var väldigt besviken för att jag gjorde slut och sedan gifte mig. Mina närmaste vet vad som hände, Papa Dee vet och jag vill absolut inte honom och Andrea något illa. Jag vill definitivt inte ha honom tillbaka och jag känner ingen bitterhet. Jag är gift, bor på landet, har barn och jobb och har hittat min balans i livet, vilket han inte har gjort, säger hon enligt Expressen.

Skrivet av: