Papa Dee talar ut

– Jag är oskyldig och utsatt för en häxprocess.


Papa Dee väljer i dag att bemöta anklagelserna om att han ska ha misshandlat sin hustru. Det var vid en fest för över en månad sedan som vittnen såg hur Papa Dee och hans tjugoåriga hustru hamnade i gräl och började knuffa på varandra. Ett gräl som enligt andra vittnen sedan fortsatte hemma i parets trappuppgång.

Nu talar Papa Dee för första gången ut om anklagelserna som riktats mot honom.

– Varför skulle jag skada min hustru? Det är helt bisarrt! Hon är verkligen den sista personen på den här jorden som jag skulle skada, säger Papa Dee till Expressen.

I måndags släpptes Papa Dee i väntan på dom efter att ha suttit häktad i över fyra veckor. Den första tiden i häktet tog Papa Dee hårt men efter några dagar bestämde han sig för att göra det bästa av situationen och började läsa böcker, äta nyttigt och träna.

–Jag beställde vegetarisk mat och köpte bara frukt från godisvagnen som kom två gånger i veckan. Jag skrev dagbok, något som jag ska utveckla vidare. Jag funderar på att göra en bok av det som har hänt. Jag skrev även en hel del musik.

Om anklagelserna om tidigare fall av misshandel som riktats mot honom från en före detta flickvän säger han.

– Hon har väntat på sin chans att hämnas på mig. Jag visste att hon var hatisk och bitter när vi gjorde slut. När jag träffade Andrea blev hon ännu mer hatisk, säger Papa Dee till Expressen.

Papa Dee befinner sig för närvarande tillsammans med sin hustru på hemlig plats i Europa.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
I dag faller domen
Senaste nytt

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

Explosion i Trelleborg

Någon form av explosion har skett vid en lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg, vilket Sydsvenskan var först att rapportera om.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

1 timme sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

1 timme sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

2 timmar sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

igår 23:12
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.