Måndag 14 Jun
Stockholm

Jaktledaren känner ilska

Den 50- årige mannen beskrivs som "normal". Men tanken på att han kan vara skyldig väcker starka känslor i bygden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Många beskriver den häktade 50-åringen som normal, en vanlig "svensson". Men bevisen pekar för tillfället åt ett annat håll. Den 50-åriga jägaren är på sannolika skäl misstänkt för mord på 29-åriga Carolin Stenvall och han kan bindas till henne med hjälp av blodspår som polisen funnit i hans blå Audi.

– Nu har de så många bevis att jag inte vet vad jag ska tro. Kanske har han gjort det, och i så fall har han lurat jaktlaget. Det gör att jag känner bitterhet och ilska, säger Ingvar Nordström, ledare i mannens jaktlag, till SvD.

När sökandet och signalementen gick ut om den blå Audin och trakten kring Mäntyvaara, började arbetskamrater skämta med 50-åringen.

– Det är ju nära dig och din stuga och du har en Audi. Så det måste vara du, har man skämtat, säger en arbetskamrat, enligt Expressen.

50-åringen var ute och jagade i skogarna i närheten av platsen där Carolin försvann. Plötsligt avbröt han jakten och avvek utan att meddela sig. Den 29-åriga Carolin Stenvall försvann fredagen den 12 september när hon var på väg från Piteå till en arbetsintervju i Kiruna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela