Kraschade mammas bil - kämpar för sitt liv

Polisen efter olyckan på motorvägen: "Det värsta jag sett."


En ung kvinna kämpar för sitt liv efter att en fruktansvärd bilolycka inträffat på E4 i höjd med Bredäng i södra Stockholm i går kväll runt 19.30.

Den 20-åriga kvinnan hade lånat sin mammas bil och kämpar nu för sitt liv på sjukhuset. Hennes vännina som satt i bilen sägs ha klarat sig relativt bra.

– Det här är bland det värsta jag sett, sa en polis på plats till Aftonbladet.

Polisen har inte hela händelseförloppet klart för sig, men tror att bilen stötte in i en annan bil på motorvägen, slog i mitträcket och därefter flög in i en bropelare.

– Vi behöver komma i kontakt med vittnen för att få reda på vad som hänt. Många kör vidare i stället för att kontakta polisen, säger Linda Feldt, stationsbefäl vid Söderortspolisen.

När räddningspersonal kom till olycksplatsen var man tvungna att skära upp den hopknycklade bilen för att få ut föraren vars tillstånd beskrivs som kritiskt.

– Hon är i mycket dåligt skick, säger Feldt om den 20-åriga flickan som nu ligger på Karolinska sjukhuset i södra Stockholm.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kidnappad flicka befriad efter tio år

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

Högsta domstolen i Stilla havsnationen Maldiverna har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Geely säljer Volvoaktier för 14,5 miljarder

Kinesiska Zhejiang Geely Holding säljer hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Kiruna: Polisen rapporterar om trafikkontroll

"E10, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) välkomnar JO-utredningen kring landshövdingen och partikamraten Anna Kinberg Batras anställningshärva, men svarar inte på om regeringen fortfarande har förtroende för henne.

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) bekräftar att Sverige ingår i ett tyskt initiativ om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina. Men Kristersson vill inte utlova det begärda systemet Patriot.