Torsdag 1 Dec
Stockholm

Uppror mot facebook

Medlemmar är missnöjda med nya layouten på sidan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Arga Facebookmedlemmar har startat en grupp på Facebook mot Mark Zuckerberg och gänget. De är inte nöjda med den nya layouten på sidan.

Redan i ett par veckors tid har Facebookmedlemmar kunnat välja om de vill börja använda den nya eller den gamla designen. Många anser att den nya sidan känns alltför besvärlig och är svår att orientera sig i. Under eftermiddagen väntas en miljon medlemmar att ha gått med i den revolutionära gruppen och gemensamt göra sina röster hörda. Man hoppas på en reaktion från Facebook-teamet.

Men facebooks talesman säger i ett uttalande att den nya designen ska vara lättare att orientera sig i än den gamla. Redan under prövotiden ska 30 miljoner användare valfritt ha bytt till den nya layouten.

Om de starka reaktionerna kring den nya layouten säger talesmannen:

–Vi är lyckligt lottade att ha så passionerade användare. Eftersom Facebook är en del av miljoner människors dagliga liv så kommer medlemmar att gå igenom en anpassningsperiod. Men vi tror att de snart kommer att se fördelarna med den nya layouten, sa talesmannen till the Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.