Uppror mot facebook

Medlemmar är missnöjda med nya layouten på sidan.


Arga Facebookmedlemmar har startat en grupp på Facebook mot Mark Zuckerberg och gänget. De är inte nöjda med den nya layouten på sidan.

Redan i ett par veckors tid har Facebookmedlemmar kunnat välja om de vill börja använda den nya eller den gamla designen. Många anser att den nya sidan känns alltför besvärlig och är svår att orientera sig i. Under eftermiddagen väntas en miljon medlemmar att ha gått med i den revolutionära gruppen och gemensamt göra sina röster hörda. Man hoppas på en reaktion från Facebook-teamet.

Men facebooks talesman säger i ett uttalande att den nya designen ska vara lättare att orientera sig i än den gamla. Redan under prövotiden ska 30 miljoner användare valfritt ha bytt till den nya layouten.

Om de starka reaktionerna kring den nya layouten säger talesmannen:

–Vi är lyckligt lottade att ha så passionerade användare. Eftersom Facebook är en del av miljoner människors dagliga liv så kommer medlemmar att gå igenom en anpassningsperiod. Men vi tror att de snart kommer att se fördelarna med den nya layouten, sa talesmannen till the Sun.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Pakistan utvisar 1,7 miljoner afghaner

It-bolag vinnare på Wall Street

New York-börsens ledande index steg på onsdagen. Bra gick bland annat it-sektorn, medan energibolagen backade sedan priset på råolja fallit närmare 5 procent.

Polisen rapporterar om brand, Kalmar

1 timme sedan
"Bergagården. Brand i fordon.", skriver polisen på sin hemsida.

Botkyrka: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Brand i garage i Alby.", skriver polisen på sin hemsida.

USA skickar iranska kulor till Ukraina

1 timme sedan
USA har levererat ny ammunition till Ukraina. Den här gången handlar det om beslagtagna iranska kulor som ska användas mot ryska styrkor.

FN-granskning av krigsbrott i Etiopien avslutas

2 timmar sedan
FN:s utredning av brott mot mänskliga rättigheter i konfliktens Etiopien avslutas nästa vecka, trots varningar om "övervägande risk" om fortsatta övergrepp.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.