Idrottsstjärnan: "Jag röker på varje dag"

Nu tar han tillbaka uttalandet.


Idrottsstjärnan har sagt sig röka gräs så gott som varje dag. Nu tar han tillbaka sin utsaga.

– De förhörde mig när jag var väldigt onykter, säger idrottsstjärnan.

Det var den 11 april som polisen grep den omtöcknade idrottsmannen på Restaurang Wersens i Åre. Polisen skriver i sin rapport att mannen var aggressiv och visade tydliga tecken på narkotikapåverkan: stora pupiller, vattniga ögon och ofrivilliga rörelser i ansiktet och händerna.

I förhöret sa idrottsstjärnan enligt polisen att han röker gräs så gott som varje dag.

– Det är möjligt att jag har sagt det, men det stämmer inte. Jag var där i mindre än en timme och de förhörde mig när jag var väldigt onykter, säger idrottsmannen till Västerbottens-Kuriren.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Vilka egenskaper tänker du på när du hör en person prata svenska med finsk brytning? Ambitiös, förtroendeingivande och vänlig, svarar många svenskar i en studie.

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Nästan 37 000 människor – civila och soldater – uppskattas vara saknade sedan februari 2022 i Ukraina. Det verkliga antalet kan dock vara mycket högre, varnar landets människorättskommissionär Dmytro Lubinets.

Utsläpp från myndigheters tjänsteresor ökar

Utsläppen från svenska myndigheters tjänsteresor ökade mellan 2022 och 2023. Men nivån på utsläppen ligger fortfarande mycket lägre än året före pandemin.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

1 timme sedan
Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.