79-årig man i knivslagsmål

"Det verkar ha varit rena vilda västern".


ARVIKA. I natt hittades en 60-årig man svårt skadad i Glava i Arvikaområdet. Mannen vill inte uppge vad han har råkat ut för men polisen misstänker att han har varit inblandad i ett knivslagsmål.

– Av skadorna att döma har det förmodligen varit en kniv som använts. Det handlar om rejäla skador. Mannen har blödit kraftigt, berättar Tommy Lindh vakthavande befäl vid Värmlandspolisen till Värmlands Folkblad.

Det var ett vittne som larmade polisen om ett lägenhetsbråk i närheten av den plats där 60-åringen hittades. Vittnet pekade ut en 79-årig man vars röst han kände igen.

Under den gångna natten förhördes 79-åringen men han släpptes på fredagsmorgonen. Varken han eller 60-åringen har velat tala med polisen om det inträffade men 60-åringen påstår att det var han som gick segrande ur knivbråket.

– Ingen av de två ville prata med oss. Det enda 60-åringen sa var att det var han som vann slagsmålet, säger Tommy Lindh, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Ingen av de inblandade är sedan tidigare känd av polisen, skriver i dag Värmlands Folkblad.

.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häktade flyttas under Eurovisionveckan

Finlands president: Tala mindre om krig

Sverige och Finland har som nya Nato-medlemmar en viktig roll i att bidra till fred, anser Finlands president Alexander Stubb. Det bästa sättet att undvika krig är att tala mindre och förbereda mer, säger Stubb i riksdagen.

Ny gränsdragning pågår i svårlöst konflikt

Armenien och Azerbajdzjan har börjat "fixa" sin hårt omstridda gräns, meddelar ärkefienderna. Gränsdragningen utgör ett försök att normalisera den ytterst frostiga relationen mellan länderna och undvika nya blodiga sammandrabbningar i regionen.

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Skelettdelar som hittades vid en camping i Strömstad i söndags kom från en människa, rapporterar Strömstads Tidning.

Rekordvinst för Spotify – på 18-årsdagen

Strömningstjänsten Spotify – en av årets vinnare på Wall Street – redovisar en rekordhög vinst för årets första kvartal. Och försäljningsprognosen för andra kvartalet ser starkare ut än väntat. Men antalet abonnenter hänger inte med uppåt så snabbt som bolaget räknat med.

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.