Stjärnan försvarar kampsportaren

"Jag är övertygad om att han är oskyldig."


STOCKHOLM. En av Sveriges största kampsportsstjärnor har tränat tillsammans med den häktade 31-årige kamsportaren under flera års tid. Nu tar han vännen i försvar på sin blogg. "Jag är övertygad om att han är oskyldig", skriver han.

Kampsportsstjärnan är en av Sveriges mest meriterade i sin gren och har rönt internationell så väl som nationell uppmärksamhet för sina framgångar.

För honom har 31-åringen spelat en stor roll i framgångssagan. Han skriver att hans "närhet innan match och pushande innan träning är priceless".

Men han vet också att 31-åringen inte alltid drar jämnt med sin omgivning.

"Finns få människor som uttrycker sig och hörs lika mycket som **** och det har en effekt som slår olika på människor i hans närhet".

Kamsportsstjärnan är övertygad om att polisen har tagit fel person. "Så länge han inte är dömd i en rättegång så är han oskyldig", skriver han och uppmanar samtidigt alla besökare att sluta skriva "larviga grejer" i kommentarsfältet på bloggen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Fackförening prisas för grön omställning

Fackorganisationen Just Transition Centre får Göteborgs årliga hållbarhetspris på en miljon kronor.

Börsen ser ut att öppna uppåt

Det lutar svagt uppåt i terminshandeln på IG Markets inför Stockholmsbörsens öppning. Utvecklingen ligger i linje med ledande Europabörser.

Låste in man och tände på

Mannen blev under vapenhot inlåst inne på restaurangen. Sedan började det brinna i lokalen, som ligger vid Angereds torg i Göteborg.

Staten brister i att skydda patientuppgifter

Känsliga uppgifter om patienter skyddas inte tillräckligt i Sverige. De riskerar att läcka ut eller vara svåra att hitta när de akut behövs i olika vårdsituationer. Riksrevisionen riktar nu skarp kritik mot staten för hur säkerheten kring patientuppgifter hanteras.