Söndag 24 Okt
Stockholm

Gängmedlem torterades - polis utreder inte

Fick naglarna utdragna, men vägrar samarbeta. Polisen: Omöjligt för oss att utreda den här händelsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MALMÖ. Han är medlem i gänget Lion Family. Men för ett par veckor sedan blev han kidnappad och torterad. Polisen har ingen aning om vem om har utsatt honom för tortyren. Mannen säger ingenting om vilka som ligger bakom bortrövandet.

Enligt Sydsvenskan tvingade kidnapparna honom att hänga upp och ned i tio timmar. Samtidigt fick han sina naglar utdragna.

Till slut lyckades han ta sig loss och rymma. På akuten i Malmö konstaterades det då att han även hade en bruten arm, stora svullnader på handlederna, huvudskador och skador i ansiktet.

Den 23-åriga medlemmen i Lion Family har själv uppgett att han blivit kidnappad och förd till en okänd plats. Och att kidnapparna tog hans guldkedja, armband och mobiltelefon. Sen dess håller han tyst gentemot polisen.

–Problemet för oss är att vi inte har någon plats, ingen tid, och ingen angiven orsak till att det här har hänt. Då kan vi inte göra mer. Inte för närvarande i alla fall. Kommer det till någon information kan vi fortsätta utredningen, säger Claes Sjöö vid länskriminalpolisen till Sydsvenskan.

Sydsvenskan har även varit i kontakt med en ledande medlem från Lion Family som uppger att de själva har utrett tortyrattacken och att det inte kommer leda till mer bråk.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela