Skulle släcka brand – rökskadades

Fick föras till lasarett för vård.


VÅSTERÅS. En man drabbades av rökskador efter att han lyckats släcka en brand i ett kontor på Slottsgatan i Västerås.

Branden utbröt vid åttatiden på torsdagsmorgonen.

Mannen tvingades uppsöka läkarvård på grund av rökskadorna och polis har nu spärrat av platsen för en teknisk undersökning, skriver VLT.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stol återkallas: "Sluta använda den"

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

1 timme sedan
Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.